ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Μετά την επιτυχία του γλεντιού , αρχές Ιουλίου, της Γκαμήλας και της Πιπεριάς, πραγματοποιήθηκε το Πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου με ζωντανή μουσική και πολύ χορό ( βλέπε φωτογραφίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο). Συγχαρητήρια στα παιδιά του Συλλόγου .
Επίσης οι χωριανοί μας γιόρτασαν και της Παναγίας στις 23 Αυγούστου στο ξωκκλήσι  της Παναγιάς. Μετά τη λειτουργία και την αρτοκλασία έγινε συνεστίαση όλων των συγχωριανών μας .

 ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ -ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

20/2/2012
ΟΤΕ Α.Ε.
OTEshop
ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κατάγομαι από ένα χωριό ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και είμαι μέλος ενός ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ του χωριού μου και εκ μέρους όλων των μελών του (κατά πλειοψηφία νέα παιδιά ) θα ήθελα να έχουμε την ενημέρωση της Υπηρεσίας σας για το παρακάτω θέμα :

Ενδιαφερόμαστε όλοι για ενσύρματο INTERNET και όλες τις εφαρμογές του.
Σε επανειλημμένες αιτήσεις μας  προς τις τοπικές Υπηρεσίες του ΟΤΕ  με ενυπόγραφες αιτήσεις περισσοτέρων των 30 αιτούντων δεν είχαμε καμία θετική απάντηση.
Όλοι είμαστε συνδρομητές σταθερών τηλεφωνικών συνδέσεων του ΟΤΕ σε ένα αστικό κέντρο ‘’ΑΧΛΑΔΙ ΕΥΒΟΙΑΣ΄΄ .

Παρακαλούμε πολύ θα θέλαμε να έχουμε την επίσημη ενημέρωσή σας για το  αν θα έχουμε και εμείς αυτή τη δυνατότητα σύνδεσης στο INTERNET  και πότε χρονικά  ή τι άλλο μπορούμε να κάνουμε? να ενημερώσουμε το Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΤΕ ? ή  και κάποια άλλη Υπηρεσία του?.
Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για το άμεσο  ενδιαφέρον σας

Εκ μέρους όλων των μελών του ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Με τιμή

ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Email: kgeorg@otenet.gr
Τηλ. 2107627520-6977212318

 

 

                                                ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΕ Α.Ε.
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το ote.gr. Σας ενημερώνουμε ότι το δίκτυο DSL του ΟΤΕ αναπτύσσεται σταδιακά καλύπτοντας και νέες περιοχές ανάλογα με την πληθυσμιακή πυκνότητα και τα ετήσια Προγράμματα Επενδύσεων του Οργανισμού. Δυστυχώς  η περιοχή ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δεν έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ευρυζωνικότητας του έτους 2012, και θα επανεξεταστεί στον προγραμματισμό του επόμενου έτους.Εν τω μεταξύ, οι συνδρομητές της περιοχής, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης  σε ευρυζωνικές υπηρεσίες μέσω δορυφορικής σύνδεσης από την θυγατρική εταιρεία του ΟΤΕ HellasSAT (Υπευθ. Συνεννόησης: Δ. Λαμπράκη, Δ. Τσιριμώκου, τηλ.: 210-6100600-8). Επίσης, μπορούν να συνδεθούν στο internet μέσω πακέτου ευρυζωνικής πρόσβασης που προσφέρει η θυγατρική μας εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Cosmote.
 

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

 

   ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Συνέχεια προηγούμενης αλληλογραφίας του Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ (20-2-2012 και απάντησή σας 12-3-2012) σας επισημαίνουμε και ένα μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η ανυπαρξία ενσύρματου INTERNET ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΌ ΓΙΑΤΡΌ ΜΑς , Ο ΟΠΟΊΟς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΊ ON LINE  για τους ταλαίπωρους γέροντος , οι οποίοι αναγκάζονται να πηγαίνουν χιλιόμετρα μακριά να πάρουν τις συνταγές των φαρμάκων τους .
Παρακαλούμε πολύ ας γίνει κάτι κατά παρέκκλιση του προγράμματος επενδύσεων του ΟΤΕ ώστε το δίκτυο DSL του ΟΤΕ να αναπτυχθεί και στο Χωριό μας ,
Ευχαριστούμε παρα πολύ
εκ μέρους όλων των συγχωριανών μας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ
τηλ. 6977212318
Η απάντηση του ΟΤΕ
ΟΤΕ ΑΕ
Δ/ΝΣΗ ΕΞΥΠΗΡ.ΠΕΛΑΤΩΝ                                               Αθήνα 23-5-2013
                                                                                                             Α.Π. 1-398567862
Πληροφορίες: Φαρδέλλου Α.
Προς: Γραφείο Προέδρου Κοινότητας Παπάδων
Αξιότιμοι Κύριοι,
Σε απάντηση της από 20-4-2013 αιτήσεώς σας , θα θέλαμε αρχικά να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι πελάτες μας και η πολύ καλή εξυπηρέτησή τους είναι βασική προτεραιότητα όλων των εργαζομένων στην εταιρεία μας.
Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσής μας το αίτημά σας για χορήγηση πρόσβασης στο internet  στην περιοχή σας εξετάστηκε ενδελεχώς και αφού αξιολογήθηκε κάθε δυνατή εναλλακτική λύση σας πληροφορούμε ότι οι απαραίτητες εργασίες για την επέκταση του δικτύου της εταιρείας μας αναφορικά με τη διάθεση υπηρεσιών διαδικτύου εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν έως τις αρχές του 2014.
Προσδοκώντας στην εδραίωση μιας σχέσης εμπιστοσύνης και αναγνωρίζοντας τις καθημερινές ανάγκες του πελάτη, δεσμευόμαστε για τη συνέχιση των προσπαθειών μας στην κατεύθυνση παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας.
Για τη Δ/νση Εξυπηρέτησης Πελατών
Κων/νος Καρατζούλης
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΠΑΔΩΝ

 Αρχές Οκτωβρίου 2013 άρχισε να επαναλειτουργεί το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΠΑΔΩΝ , ύστερα από δέκα και πλέον χρόνια. 

(Βλέπε φωτογραφίες στην Ιστοσελίδα μας -φωτογραφίες του Σήμερα)

 

 



 

Comments

  • Απρίλιος 15, 2013., 2:41 πμ
    Pakis Bessias
    Οκ, δεν υπηρχαν σχεδια για παροχη DSL Internet https://www.ote.gr/web/guest/service-listing?productId=double_play_2_pstn&categoryId=201376&lastLayoutId=2

  • Απρίλιος 15, 2013., 2:44 πμ
    Pakis Bessias
    Κωστα, συνεχεια μηνυματος. Τωρα το 2013 υπαρχουν σχεδια? Ισως 20-30 ατομα απο το χωριο πρεπει να πανε στην ιστοσελιδα το ΟΤΕ και να κανουν αιτηση για DSL Internet. Ισως να κανουν κατι ετσι?

  • Απρίλιος 15, 2013., 2:56 μμ
    papades
    ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΤΕ ΚΩΣΤΑΣ