Το πρώτο εισαγωγικό σημείωμα τον Οκτώβριο του 2012 (Από τον Κώστα Γεωργίου)

Αγαπητέ Χωριανέ, το σημείωμα αυτό έχει σαν σκοπό να δώσει το στίγμα μιας προσπάθειας, που με τη βοήθεια όλων θα δώσει την παρουσία  και του χωριού μας στο διαδίκτυο.
Έτσι πιστεύω ότι μπορούμε να συγκεντρώσουμε φωτογραφικό υλικό, πληροφορίες, που δεν είναι για ατομική χρήση αλλά για κοινή ενημέρωση, να συμβάλουμε στην καταγραφή της ιστορικής διαδρομής σε κάθε τομέα, να προχωρήσουμε στην καταγραφή των γενεαλογικών  δέντρων των οικογενειών  και όχι μόνο καθότι υπάρχουν πολλές δράσεις που μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε, ιδιαίτερα οι νέοι του Πολιτιστικού Συλλόγου, γιατί πιστεύουμε και το θέλουμε να έχουν και οι νεώτερες γενιές συμβολή στην ανάπτυξη, την  καλυτέρευση και επίλυση των όποιων θεμάτων του Χωριού μας.
Την προσπάθεια αυτή πιστεύω θα αγκαλιάσει ιδιαίτερα η νεολαία μας που έχει την όρεξη, τη δυναμικότητα και πολύ μεγάλη αγάπη για το χωριό μας τους ΠΑΠΑΔΕΣ.

Προσωπικά θα είμαι πάντα κοντά στην προσπάθεια αυτή με όση δύναμη διαθέτω, όπως πιστεύω το ίδιο θα κάνουν και άλλοι συγχωριανοί μας.

Καλή Αρχή και καλή επιτυχία
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΥΓ. Φωτογραφίες παλιές που θέλετε να μπούνε στην ιστοσελίδα μας να τις παραδίνετε στα παιδιά του Συλλόγου Δημ. Παπανδρέου ή Δημ. Μαρκόπουλο ή στο Χρήστο Αναγνώστου ή και σε οποιοδήποτε άλλο μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου και θα σας επιστρέφονται το ταχύτερο δυνατό.

Οι φωτογραφίες είναι από τις πρώτες που είχαν ανέβει στην ιστοσελίδα.

 

Comments

There are no comments yet!